På svenska | Briefly in English
 
Siirry hakuun
 

Kodin irtaimistovakuutus

Kun asut omistusasunnossa tai vuokralla ja kotisi on kerrostalossa, rivitalossa tai paritalossa, tarvitset vakuutusturvaa vain omalle koti-irtaimistollesi. Asunto- tai kiinteistöosakeyhtiö huolehtii rakennuksen vakuuttamisesta kiinteistövakuutuksella.

Koti-irtaimistoa ovat muun muassa huonekalut, vaatteet, kodinkoneet ja -laitteet sekä harrastusvälineet ja säilytystiloissa olevat tavanomaiset tavarat. Osakkeenomistajana voit vakuuttaa myös asuntosi sisustuksen ja sisäosat, joista sinulla on kunnossapitovastuu.

Kodin irtaimistovakuutus kerros-, rivi- ja paritaloihin

 

Irtaimisto vakuutetaan yleisimmin asunnon pinta-alaan perustuen täysarvovakuutuksellaja sille lasketaan enimmäis-korvausmäärä. Vakuutus voidaan ottaa myös vakuutusmääräisenä.  


Vakuutuksesi laajuudeksi voit valita 
laajan, perus- tai suppean turvatason.

Lähivakuutuksen Kodin irtaimistovakuutuksen voit ostaa toimistoistamme tai puhelimitse. Kun haluat ostaa irtaimistovakuutuksen netistä, siirry Tapiolan palveluun.

Kotivakuutuksen muita ominaisuuksia

Kodin irtaimistovakuutus toimii myös matkatavaravakuutuksena ja on voimassa alle kolmen kuukauden ulkomaanmatkalla.

Voit lisämaksusta poistaa irtaimiston omavastuun ulkomaanmatkoilla.

Vakuutus kattaa korvattavista vahingoista johtuvia tilapäisiä ylimääräisiä asumiskustannuksia, jos asunnossasi ei voi asua vahinkojen korjaustöiden aikana

Laaja koti-irtaimistovakuutus sisältää tiedostojen palautusturvan, jos kotitietokoneesi tiedostoja häviää tietokonevahingon yhteydessä.

Lisäturvaa vastuu- ja oikeusturvavakuutuksilla

Vastuuvakuutus antaa turvaa, jos aiheutat huolimattomuudellasi vahinkoa ulkopuoliselle.

Oikeusturvavakuutus antaa turvaa lakimiesavun käyttämiseen riita-, rikos- ja hakemusasioissa.

Ota yhteyttä Lähivakuutukseen, niin asiantuntijamme auttaa kartoittamaan vakuutustarpeesi ja valitsemaan sopivan vakuutusratkaisun!

Tuoteseloste ja vakuutusehdot

> Kotivakuutus, tuoteseloste (pdf) 
> Kotivakuutus, ehdot (pdf)

 
Jaa sisältöä