På svenska | Briefly in English
 
Siirry hakuun
 

Ajoneuvovakuutus LähiTapiolasta

Liikennevakuutus on pakollinen ajoneuvovakuutus kaikille liikenteessä käytettäville ajoneuvoille. Liikennevakuutuksesta korvataan onnettomuustilanteessa aiheutuneet henkilövahingot sekä syyttömän osapuolen omaisuusvahingot.

 Vapaaehtoinen autovakuutus erittäin tärkeä vakuutus oman autosi turvaksi. Se korvaa ajoneuvollesi tapahtuneet vahingot sekä muita vahinkoja valitsemasi vakuutusturvan laajuuden mukaan. 

Henkilö- ja pakettiautoille voit valita tarpeidesi mukaisen turvan neljästä LähiTapiolan uudesta kaskovakuutuspaketista.

Muille ajoneuvoille voit räätälöidä vakuutuspakettisi Lähi-Kaskon kolmesta eri turvan tasosta, joihin voit liittää tarpeelliset lisäturvat.

Vakuutusmaksuun vaikuttaa se, mitä riskejä haluat autovakuutuksen kattavan ja mitä jätät omalle vastuullesi. Myös bonus vaikuttaa hintaan ja se, onko autossasi turvalaitteita. Moottoripyörävakuutuksissa valittavanasi on seisonta-ajaton vakuutus ja perinteinen seisonta-ajallinen vakuutus, johon voit ilmoittaa seisonta-ajan.

Halutessasi poistaa autosi tilapäisesti liikennekäytöstä, voit tehdä siitä rekisteri-ilmoituksen sähköisesti Trafin verkkopalvelussa.

> Lue lisää liikennevakuutuksesta
> Lue lisää Lähi-Kasko-autovakuutuksesta
> Lue lisää ajoneuvon seisonta-ajasta

 

Ehdot ja esitteet

> Liikennevakuutus, ehdot (pdf)
> Ajoneuvovakuutukset, tuoteseloste (pdf) Henkilö- ja pakettiautot
> Kaskovakuutus, ehdot (pdf)  Henkilö- ja pakettiautot
> Ajoneuvovakuutukset, tuoteseloste (pdf) Muut kuin henkilö- ja pakettiautot
> Lähi-Kasko-autovakuutus, ehdot (pdf) Muut kuin henkilö- ja pakettiautot

Tarjouspyyntö ja vakuutuksen ostaminen

Jos olet ennestään Lähivakuutuksen asiakas, saat tarjouksen ottamalla yhteyttä lähimpään toimistoosi, josta voit myös ostaa vakuutuksen.

Jos olet ollut aikaisemmin Tapiolan asiakas tai olet uusi LähiTapiolan asiakas, voit laskea ajoneuvovakuutuksen hinnan ja ostaa uuden ajoneuvovakuutuksen LähiTapiolan verkkokaupassa.  

Lähivakuutuksen vanhana asiakkaana varmistat tarpeisiisi sopivimmat tuotteet ja palvelut asioimalla omassa alueyhtiössäsi.

> Automatkailu

> Hyväksytyt ajoneuvojen varkaudenestolaitteet FK:n sivuilla

 
Jaa sisältöä